Art & Kulturë

Natë italiane në Tiranë, ja ku zhvillohet

Hitet më të mira të muzikës italiane, të ndërthurura me muzikën Jazz do të ndezin mbrëmjen tek Skena- Jazz Club, të dielën më 14 janar.

Në këtë natë, që starton në orën 21:00 deri në mesnatë, ju do të gjeni performancën live të artistëve të ndryshëm.

Performojnë: Gëzim Tivari në piani, Sokol Sejdo në saxophone, Red Dashi në kitarë dhe Arian Suli në drums.

Bileta kushton 500 lekë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).