Art & Kulturë

Nata e serenatave korçare dhe shkodrane

Të shtunën më 26 tetor mos e humbisni natën e serenatave korçare dhe shkodrane. Aktiviteti do të zhvillohet te Pazari i Vjetër në Korçë.

Nëse ende nuk ekni bërë plane për fundjavën, kjo është mundësia më e mirë. Merrni miqtë dhe familjen dhe shkoni në Korçë. Dhe mos harroni, të shtunën në 18:30.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).