Art & Kulturë

Muzeu i Louvreit nis rezervimet për ekspozitën “Leonardo da Vinçi”

Muzeu i Lovreit ka hapur rezervimet për ekspozitën e madhe me veprat e Leonardo da Vincit. Këtë e ka bërë katër muaj para hapjes së saj, e që pritet të jetë një prej ngjarjeve madhore me të cilën shënohet 500-vjetori i vdekjes së maestros së Renesancës. Mundësia për rezervime është hapur të hënën, përderisa autoritetet kanë bërë me dije se për ngjarjen që nis më 24 tetor nuk do të ketë bileta në formë klasike, por vetëm nëpërmjet ueb-faqes ticketlouvre.fr.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).