Art & Kulturë

Mos e humbisni ekspozitën nga fëmijët e Qendrës Kombëtare të Kulturës

Në datat 6 dhe 7 shkurt ora 18:00, nëse nuk keni plane një ide e mirë është të shijoni ekspozitën që do të bëhet nga fëmijët e Qendrës Kombëtare të Kulturës për Fëmijë.

Kuratore e kësaj ekspozite me skulptura dhe piktura është Anisa Sala.

Kështu që prindër, merrni fëmijët dhe kaloni një fundjavë ndryshe këtë herë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).