Art & Kulturë

“Miss Pylli” në Teatrin e Kukullave

Shfaqja e rradhës që do të jepet në Teatrin e Kukullave këtë fundjavë është vepra me titullin “Miss Pylli”.

Siç duket, kjo vepër do të trajtojë një version pak më ndryshe të përrallës së famshme të Kësulkuqes dhe ujkut që ndeshen në pyll.

Me regji nga Leonard Daliu, në këtë shfaqje do të interpretojnë aktorët: Ermonela Alikaj, Kliti Roshi, Jorida Meta, Shegushe Bebeti, Marilda Furxhi, Denard Xhillari, Donika Ramallari dhe Aleksandër Grami.

Ajo do të shfaqet më 27 & 28 janar 2018, gjatë orareve 10:30 e 11:30.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).