Art & Kulturë

Ministria e Kulturës argëton fëmijët nga shtëpia përmes lojës dhe objekteve historike

Ministria e Kulturës i ka bërë ftesë të vegjëlve, të apasionuar të historisë të bëhen pjesë e lojës së skicave.

Ministria e Kulturës, përmes publikimi të një skice, i ka bërë ftesë të vegjëlve, të apasionuar të historisë të bëhen e pjesë e lojës, duke e ngjyrosur.

“Të dashur miq të vegjël të Muzeut Historik Kombëtar, Ju ftojmë të argëtohemi së bashku për të kaluar sa më mirë këto ditë të vështira. Shkarkoni skicën e objektit dhe ngjyroseni sipas fotos origjinale të objektit. Presim me mesazhe foto të punimeve tuaja :)”,- thekson Ministria e Kulturës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).