Art & Kulturë

MBYLLJA E DASHURISE

Këtë të premte mos e humbisni në skenën e teatrit të Korçës dramën “Mbyllja e dashurisë” nën interpretimin e mrekullueshëm të aktorëve Luiza Xhuvani dhe Vasjan Lami.

Veç shfaqjeve të vëna në skenë nga trupa e teatrit tonë, publiku korçar shijon rregullisht shfaqje të zgjedhura me aktorët dhe regjisorët më të mirë të hapësirës mbarëshqiptare.

Korça jeton me artin dhe kulturën.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).