Art & Kulturë

Maluma konfirmon datën e koncertit në Tiranë

14 Mars 2022, Sheshi Nënë Tereza, Tiranë

Më 14 mars të vitit 2022, këngëtari kolumbian, Maluma, do të performojë për publikun e Tiranës.

Kjo është hera e disatë që koncerti i shumëpritur shtyhet. Data fillestare e 14 mars 2020 u shty per 24 qershor 2021 prej situatës së shkaktuar nga pandemia. Data e dytë, pra 24 qershor 2201 u shty për 14 mars të 2022 prej variantit Delta të Covid-19.

Biletat gjenden në këtë link

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).