Art & Kulturë

MALL PËR TIME FJALË

Një nate poetike mes vajzave mund të jetë nje nga ato përvoja që nuk harrohen lehtësisht. Është një natë ku vajzat takohen për të shkruar dhe ndarë poezinë, për të reflektuar mbi jetën dhe për të ndarë mendimet dhe ndjenjat e tyre më të thella. Është një natë ku ndjesitë janë të lira të shprehura dhe ku dashuria për poezinë shkëputet nga faqet e librave dhe merr formë në një ambient të caktuar.

📇Në një natë poetike mes vajzave, kjo dashuri për poezinë shfaqet në të gjitha formatet e saj: nga poezia e vjetër e shkruar nga autorë të njohur e deri te poezia e re, e shkruar nga vajza që kanë një talent të fshehur. Kjo është një natë ku muzika është në harmoni me poezinë dhe atmosfera krijon një ndjesi të veçantë që është e vështirë të përshkruhet me fjalë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).