Art & Kulturë

‘LoveFest’ në Ishullin e Dashurisë, zbuloni ku organziohet

‘LoveFest’ është një festivalmuzike i cili mbahet në Vrnjacka Banja në Serbi e që ndryshe njihet si Ishulli i Dashurisë. Sivjet vjen në datat 3, 4 dhe 5 gusht. Prej njëmbëdhjetë vitesh festivali ka arritur të rritet duke marrë edhe çmime ndër festivalet më të mira.

Këtë vit do të performojnë shumë grupe e DJ të famshëm, liderë në tërë botën.

Disa nga emrat që do të marrin pjesë janë: | MACEO PLEX | LOCO DICE | LUCIANO | MATADOR | CHRIS LIEBING | MARCEL DETTMANN | DVS 1 | JOE CLAUSSELL | CARL CRAIG | DJ DEEP | VALENTINO KANZYANI | MALL GRAB | JAMIE 3:26 | MARCUS WORGULL | MOOMIN | MASSIMILANO PAGLIARA | RICK MAIA | JAY CLARKE | PEGGY GOU… të interesuarit që të jenë pjesë e këtij festivali mund të kontaktojnë përmes faqes së Facebook-ut të Kosovo to LoveFest ose në numrin 045 678 484.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).