Art & Kulturë

Llotaria Amerikane

Ditën e sotme rinisin sërish aplikimet për Lotarinë Amerikane pas problemit me serverin. Kujdes, asnjë aplikim i bërë në ditët më para nuk ka vlerë, ndaj dhe duhet t’a përsërisni aplikimin! Aplikimet sot nisin rreth orës 18:00 dhe mbyllen zyrtarisht më 22 nëntor!
Shperndajen lajmin!!!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).