Art & Kulturë

Filmi ‘The Albanian Recruit’, premierë në TIFF

Film “The Albanian Recruit” është selektuar në festivalin Tirana International Film Festival pjesë e seleksionit Made in Albania.

Filmi flet për të rinjtë e rekrutuar në grupe kriminale ndërsa filmi vjen me skenar e regji të Sunaj Raça.
Në kastën e aktorëve bëjnë pjesë: Edon Mulaj, Don Raca, Bekim Mulaj, Sunaj Raça, Safete Rogova, Marko Caka, Veton Osmani…
Filmi në muajin mars pritet të shfaqet në premierën amerikane në Kaliforni.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).