Art & Kulturë

LIGJI I XHUNGLËS

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS

“Ligji i xhunglës” nga Antonin Peretjako
E enjte 9 nëntor 2017 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Një komedi e realizuar nga Antonin Peretjako, 2016, 1:49min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës, Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Instituti Francez.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).