Art & Kulturë

KONFERENCË ME LUKAS MACEK

Aleanca Franceze e Tiranës organizon një konferencë-debat mbi temën “Bashkimi europian pas Brexit, tendencat dhe perspektivat: cili është roli i Francës dhe cili do të jetë vendi i gjuhës frënge në Europën nesër?”

Konferenca do të zhvillohet vetëm në frëngjisht dhe është e hapur për të gjithë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).