Art & Kulturë

Libri i Michelle Obama-s mund të thyejë rekordin botëror

Libri i Mishel Obama “Becoming” është në garë për t’u bërë, autobiografia me më sukses në historinë e publikimeve, pasi ka shitur deri tani më shumë se 10 milionë kopje.

Lajmi është bërë me dije nga Bertelsmann, shoqëria që drejton shtëpinë botuese “Penguin Random House”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).