Art & Kulturë

Hapet konkursi për edicionin e katërt të Kosovo Slam Poetry

Ish bursistët e programit për këmbim të nxënësve të shkollave të mesme – Kennedy Lugar Youth Exchange and Study (YES), për herë të katërt me radhë, organizojnë garën për poezi slam në Prishtinë.

Kosovo Slam Poetry është garë për poetët e moshave 15-23 vjeçare e cila ju mundëson atyre që t’i ndajnë poezitë e tyre origjinale me një publik të gjerë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).