Art & Kulturë

Lexim artistik i veprës “Pallati i Ëndrave”. Variacion i regjisorit Altin Basha mbi veprën e Ismail Kadare

E Mërkurë, 15 Qershor në faqen zyrtare në Facebook të Teatrit Kombëtar, mund të ndiqni leximin artistik të veprës:


PALLATI I ËNDRRAVE| Variacion i regjisorit Altin Basha mbi veprën e madhe me të njëjtin titull nga shkrimtari Ismail Kadare


E Mërkurë | 15 Qershor |

20:00Livestream | Facebook


Lexojnë:
Franc Bregu
Genti Deçka
Dritan Boriçi
Gjergj Mena
Niada Saliasi
Donald Shehu
Algiona Aga
Erjona Kakeli
Xhuliano Brisku
Margent Çaushi
Myzafer Zifla
Erin Kujofsa
Petrit Malaj
Raimonda Bulku
Florian Agalliu


Punoi: Besmir Bitraku
Mos e humbisni!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).