Art & Kulturë

Janis Parios ngjitet në skenën e Pallatit të Kongreseve

Më datë 22 Qershor këngëtari i mirënjohur Janis Parios ngjitet në skenën e Pallatit të Kongreseve për një koncert i cili padyshim do të mbahet mend gjatë.

22 Qershor 2022
20:00
Pallati i Kongreseve

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).