Art & Kulturë

“La Boheme,” katër net në TKOB, me katër grupe aktorësh

14, 15, 16 dhe 17 dhjetor, 18:30, TKOB

Më 14, 15, 16 dhe 17 dhjetor, “La Boheme” do të ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit nga katër kasta të ndryshme aktorësh shqiptarë dhe të huaj.

Në këto rivënie do të interpretojnë orkestra, kori, trupa e baletit, artistët e cirkut dhe kori i fëmijëve.

Aktorët e secilës performancë i gjeni në këtë link.

Biletat shiten në sportelin e TKOB çdo ditë në 10:00-14:00 dhe 16:00-20:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).