Art & Kulturë

Kush është shqiptarja që mahniti jurinë e ‘The Voice Kids’ në Belgjikë

Së fundi ”The Voice Kids” në Belgjikë ka mirëpritur performancën fantastikë të Gala Aliajt, një performancë kjo që u vlerësua me meritat më të larta nga juria dhe publiku.

Gala këndoi këngën ‘Don’t know why’ të Norah James, dukë bërë kështu që të katërt anëtarët e jurisë të shtypnin butonin dhe të kthenin karriget e tyre

Ndërsa në videon e postuar në Facebook në llogarinë e The Voice Kids, thuhej se Gala ka ngitur shumë lart pritshmëritë për këtë natë.

”Beteja mes katër trajnerëve për një talent nuk ka qenë kurrë kaq e fortë”, thuhej në mediat belge.

Bashkangjitur gjeni videon e plotë të performancës së Galës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).