Art & Kulturë

Kurioz të dini se si visheshin të rinjtë para një shekulli? Këto foto ilustrojnë pamjet e tyre!

Moda ecën me hapa të shpejtë dhe veshjet që dikur quheshin “trendy” tanimë konsiderohen si ‘lecka’.

Më poshtë, janë marrë disa foto nga vende të ndryshme të botës, të cilat ilustrojnë veshjet e zakonshme që të rinjtë përdornin gjatë fillimit të shekullit të XX. Ato janë shkrepur 100 vite më parë, por ndryshojnë rrënjësisht nga veshjet e të rinjve të sotëm.

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).