Art & Kulturë

Koncert në ‘Prenk Jakova’ në Gjakovë

Kori dhe klasa kamertale e Shkollës së Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë do të mbajnë sonte koncert. Mbrëmja do të sjellë vepra të kompozitorëve si Gjini, Garcia, Raminsh, Kuffner, Horicht dhe Briogg, do të paraqiten edhe sopranoja Anita Kërhani ndërsa në piano do të jetë Melos Buza. Koncerti do të mbahet në Shkollën e Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë duke filluar nga ora 19:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).