Art & Kulturë

‘Kosova KamerFest’ sjell sonte koncertin e dytë

Sot më 18 tetor do të bëhet hapja zyrtare e festivalit ‘Kosova KamerFest’.

Edicioni i 18-të i këtij festivali, do të sjellë emra të ndryshëm të muzikës klasike në vend, ndërsa sonte do të dalë para publikut kosovar ‘Fryma e re e garës ARSKosova’ dhe Orkestra Harkore KamerFest.

Do të interpretojnë: Andi Duraku-piano, ‘Fituesi Grand Prix’ në Garën ArsKosova, Sihana Badivuku-violinë 1, Festim Fanaj-violinë 2, Blerim Grubi-violë 1, Driton Gaxha-violë 2 dhe Miltiades Cassaras-violoncelo 2. Sonte do të shpalosen veprat e Bach-Koncert për piano d-minor, BËV 1052 dhe Tchaikovsky- Souvenir de Florence.

Koncerti mbahet në Amfiteatrin e Bibliotekës Universitare me fillim nga ora 20:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).