Art & Kulturë

Korrik java 4

 Java 4 e korrikut në #openairtirana – një listë filmash që do t’ju sjellin përnatë në liqenin e Tiranës 😍

👉E Hënë “Mean Girls”
👉E Martë “Doku Fest”
👉E Mërkurë “Madagascar”
👉E Enjte “What’s Your Number”
👉E Premte “No Time To Die”
👉E Shtunë “A Star Is Born”
👉E Dielë “Frozen” (shqip)

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).