Art & Kulturë

Korrik java 1

Ky muaj në @openairtirana nis me një super listë filmash. Java e I-rë e korrikut e #openairtirana hapet me të madhin Leo di Caprio dhe një natë më pas 🎙dedikuar #karaokenight

Jo vetëm kaq:
👉E Mërkurë “Dirty Dancing”
👉E Enjte “Private Event”
👉E Premte “TED”
👉E Shtunë “Zootopia” (shqip)
👉E Dielë “The Green Mile”

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).