Art & Kulturë

“Kopshti me dallëndyshe” në ArTurbina

“Kopshti me dallëndyshe” – një nga komeditë më të bukura vjen më datë 20, 21, 22, 23 Shkurt, ora 18:00.

Shkruar nga Babis Cikliropulos, regji të Kico Londo dhe një kast brilant aktorësh: Ermira Hysaj, Erand Sojli, Arjola Demiri, Suela Bako, Mehdi Malkaj, Naun Shundi.
Të qeshura dhe argëtim pafund ju pret në skenën tonë tek Arturbina.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).