Art & Kulturë

KONCERTI

KONCERTI ‼️
✍️Autor | Gazmend Krasniqi.
🎭𝘙𝘦𝘨𝘫𝘪𝘴𝘰𝘳 | 𝑀𝑎𝑟𝑠𝑒𝑙 Greva
𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘱𝘳𝘦𝘵𝘰𝘫𝘯𝘦̈:
Ervis Saliasi | Algiona Aga
𝘚𝘬𝘦𝘯𝘢 & 𝘒𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘦𝘵 | Ened Kuka
🗓➡️23-24-25-26-27 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿 | 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬
📍 𝘛𝘦𝘢𝘵𝘳𝘪 Kombwtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
🎫𝗥𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗶𝗺𝗲 & 𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝗮
𝗧𝗲𝗹 /📱➡️ 0695717746 ose në inbox.
𝘉𝘪𝘭𝘦𝘵𝘢 𝘬𝘶𝘴𝘩𝘵𝘰𝘯 300 𝘭𝘦𝘬ë.
𝑂𝑟𝑎𝑟𝑖 𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑒𝑡𝑎𝑟𝑖𝑠𝑒̈ 𝟬𝟵:𝟬𝟬 – 𝟭3:𝟬𝟬 𝗱𝗵𝗲 16:00 – 𝟭𝟵:𝟬𝟬
🎭Ai dhe Ajo po përgatisin një koncert, koncertin i cili do t’i ndryshojë jetën përgjithëmonë.
Ai një pianist i njohur dhe i adhurueshëm, një artist karriere, i cili ka punuar fort për të arritur dhe plotësuar veten e vetë.
Ajo një grua e zonja e cila beson fort se: “Pas një burri të suksesshëm, fshihet gjithëmonë një grua e fort”.
Përgatitja për kocertin e tij, u ka marrë shumë kohë të dyve.
Vetëm një natë para koncertit, një telefonatë në telefonin e saj e zhyt komunikimin e tyre në ujëra të pa prekura më parë. Marrëdhenia e tyre vihet në pikëpytje të medha, dhe zhytet në errësirën e së shkuarës dhe labirintet e së ardhmes.
Pakënaqësi dhe mungesa e komunikimit midis tyre po e dërgojnë lidhjen në një fund pa krye.
Dëshira për karriere, ifluence dhe pushtet fillon të mbizotërojë.
Kush ishte nga ana tjetër e telefonit që turbulloj ujërat në çift? Si ndikon mes tyre një udhëtim i programuar prej kohësh për në Paris nga ajo?
Personazhe të skalitura me mjeshtëri nga autori Gazmend Krasniqi, të cilët vihen me zgjuarsi në shpatulla pas murrit, nga ngjarje të dukshme dhe të pakdukshme në pamje të parë.
A do t’i ndihmojë muzika të gjejnë shpirtërat e humbur?
ℹ️Prodhim i Fondit të Teatrit për të Rinj, me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”. Ministria e Kulturës #FondiiTeatritpërtëRinj

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).