Art & Kulturë

Koncert muzikor në Prishtinë

Në vazhgën e koncerteve madhështore gjatë muajit qershor, në Parkun e Gërmisë do kemi edhe koncertin e solistes së mirënjohur Elina Duni, ku përpos asaj do të performojë bende si:
Asgjë Sikur Dielli, SYTË, Kalascima dhe Ylli Megi. Poashtu përformanca do të ketë edhe nga grupe të sapoformuara të të rinjve të muzikës altertantive.

Të gjithë për ti kënduar paqes e dashurisë.
Për Kosovën e shpresës dhe të lumturisë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).