Art & Kulturë

Komedia “Lojë dashurie”

Art Plus Akademi me teatrin e të rinjve “Lojë Dashurie”. Me skenar të Jorgaq Tushes, udhëheqës artistik prof. Mito Kutalli dhe koreograf Kujtim Sako. Me regji të Jorgaq Tushes, udhëheqës muzikor Viktor Rapushi, skenograf Petraq Stefani.

Me aktorë: Loris Sinanaj, Kujtim Sako, Megi Shimi, Igli Fusha, Enerest Dalipaj, Marsel Beqiri, Elisa Meçaj. Si dhe balerinat e Art Plus Akademi në drejtimin e as/koreografes Estel Agaj dhe balerinave: Vjollca Nelaj, Gleida Troka, Dorina Jançaj. “Loje dashurie” komedi rinore e shkruar me dashuri dhe emocione nga rregjizori -autor JORGAQ TUSHE .

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).