Art & Kulturë

Komedia e Artit “Princesha e Bizantit”

Trupa teatrore eksperimentale e Qendrës Rinore “Atelie” me mbështetjen e Teatrit “Migjeni” rikthehet në skenë më komike e dramatike se kurrë me veprën e Komedisë së Artit “Princesha e Bizantit”.

Me tekst e regji të aktorit Vladimir Doda, kjo vepër fton publikun të përfshihet në gjithë kompleksitetin qesharak e tragjik të veprimeve që të rinjtë do na shfaqin.

Mos e humbisni më 10-13 Shkurt në orën 13:30 dhe datë 14 Shkurt në orën 18:30 te Teatri Migjeni në Shkodër.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).