Art & Kulturë

Ja cila shfaqje do të jetë premiera e re në Teatrin e Kukullave

“Qullaci i hekurt” është Premiera e re që çel sezonin artistik në Teatrin e Kukullave.

Një shfaqje për të mos u humbur këtë javë e cila përcjell një mesazh sensibilizues për të gjithë ne siç është fenomeni i bullizmit. Shfaqja i është besuar regjizorit Ledian Gjecit dhe do të interpretohet nga aktorët profesionistë të Teatrit të Kukullave.

Shfaqjen do mund ta shikoni të shtunë dhe të diel ora 10:30 dhe 11:30.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).