Art & Kulturë

”KOLLTUKU” nga P.K – Trailer

Një ish-drejtor teatri, dy aktorë të dashuruar dhe një sufler përfundojnë në një ishull të pabanuar në mes të detit pasi u përmbytet anija. Kjo botë e re kërkon një sistem të ri shtetëror. Monarki apo republikë? Kush do t’i fitojë zgjedhjet? Kush do të fitojë “kolltukun”?

Regjia: Sonila Kapidani
Interpretojnë: Bledar Naska, Griseld Kapllanaj, Ismail Shino, Mirela Naska
Data: 3,4,5 Tetor

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).