Art & Kulturë

Klubi i Librit Tiranë

Libri i radhës që do të diskutojmë në Klubin e Librit Tiranë është “SHTËPIA E MATRIONËS”, përmbledhje me novela dhe tregime nga nobelisti rus ALEKSANDËR SOLLZHENJICIN. Diskutimi do të zhvillohet me datë 31 tetor 2017, ora 18:30, te Qendra Stefan në Sheshin Avni Rustemi, Tiranë. Lexim të këndshëm!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).