Art & Kulturë

Kjo këngë do t’ju ndihmojë të flini gjumë

Jake Warren dhe Andy Gbormittah, të njohur ndryshe me emrin “Sound & Air”, kanë krijuar një këngë që shërben për t’i vendosur njerëzit në gjumë.

E quajtur “Zero Point”, ajo i ndihmon personat që t’i zëjë gjumi, duke i shkëputur ata nga mendimet e shumta, emocionet negative apo pozitive dhe i çon në gjendje gjumi. Kënga është një kombinim i muzikës dhe shkencës, e cila ndikon tek truri i njeriut që e dëgjon atë dhe krijon një ndjenjë rehatie, sigurie dhe familjariteti.

Gjithashtu, në këtë muzikë janë përfshirë disa elemente psikologjikë, siç janë tingujt e zogjve që na japin ndjenjën e sigurisë dhe zhurma e valëve të oqeanit, e cila ngjason me zhurmën që bën frymëmarrja e një njeriu që është në gjumë.

Zero Point është një këngë klasike, me nota moderne dhe duke ndërthurur të gjitha elementët shkencorë e muzikorë, ajo ndihmon njerëzit që vuajnë nga pagjumësia që të bëjnë një gjumë të rehatshëm.

Këtë këngë mund ta blini këtu.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).