Art & Kulturë

Kinoklubi frankofon: “Një jetë” – Gi dë Mopasan

“Një jetë” nga Stéphane Brizé
E enjte 15 mars 2018 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Një dramë e realizuar nga Stéphane Brizé në vitin 2016 bazuar në veprën “Një jetë” të Gi dë Mopasan, 1:59min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).