Art & Kulturë

Kinoklubi frankofon çel sezonin me komedinë “Viktoria”

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS

“Viktoria” nga Justine Triet
E enjte 15 shkurt 2018 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Një komedi e shkëlqyer e realizuar nga Justine Triet në vitin 2016, 1:36min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës dhe Instituti Francez.

Bileta ka një çmim simbolik prej 200 lekësh.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).