Art & Kulturë

Kids Musical – CATS në Zoo

Kids Musical: “CATS” në Zoo!

Ditën e dielë, datë 22 tetor 2017, Ora 11.00

Një shfaqje e mrekullueshme për fëmijë mbi një fabul interesante që personazh kryesor ka vajzën e vogël Keit dhe macen e saj të dashur Pisika.

Mbi 100 kërcimtarë dhe aktorë të vegjël, do të interpretojnë në këtë shfaqje të ideuar nga Studio Dance “Melodi” dhe mbështetur nga APR-ja, për te sjellë në hapësirën e ZOO një festë të vërtetë fëminore. Hapësira e Zoo do të jetë e arreduar me elementët e spektaklit, argëtimit, rekreativitetit.

Ju mirëpresim!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).