Art & Kulturë

Këtë fundjavë shko për Opera në Park

Këtë fundjavë nëse nuk ke plane, shko te Parku i Liqenit dhe dëgjo Opera.

“OPERA NË PARK 🎼
Eja kalo fundjavën nën atmosferën fantastike të artistëve të jashtëzakonshëm të Teatrit të Operas dhe Baletit në sheshin “Skënderbej”. Tri net magjike, në datat 18 – 20 korrik, ora 21:00. 🕺💃
Mos harro, merr familjen dhe miqtë!”, shkruan kryetari i Bashkisë së Tiranës në Instagram.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).