Art & Kulturë

Kënga e veçantë për koronavirusin!

Qëndrimi në shtëpi këto kohë ka shtyrë njerëzit të shpikin gjëra nga më të ndryshmet.

Por këta dy të rinj të frymëzuar nga kënga Banania e Dashnor Dikos, kanë sjellë një version shumë të këndshëm të saj përshtatur situatës së tanishme.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158034678563077&id=552648076

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).