Art & Kulturë

Kebaria, vajza që lexonte bukur

Janja Vidmar, nje nga autoret me te shquara te letersise per te rinj, ne Slloveni, do të jete protagoniste ne një bisedë te gjerë per letërsinë për fëmijë.
– Multikulturalizmi dhe letërsia për të rinj/të rritur:
pse autorët zgjedhin tema të çuditshme për thyerjen e tabuve? – Janja Vidmar
– Botimet për fëmijë në Slloveni dhe bashkëpunimi me institucionet
për mbështetjen e lexuesit të vogël. – Anže Miš, nga Mish Publishing House
– Diskutime të lira dhe pyetje nga të pranishmit.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).