Art & Kulturë

Kantautori zvicerian performon solo tek Reja

Kantautori zvicerian me 50 vite karrierë muzikore, performon solo tek Reja.
Që nga 1967 Marco Zappa ka lancuar më shumë se 13 albume në bashkëpunim me muzikantë nga kultura të ndryshme. Bashkëpunimet e tij janë me artistë botërorë të muzikës blues e folk.

Marco Zappa, kantautori që u dashurua me “bie fyelli, çiftelia” dhe vajzën nga Pogradeci interpreton të mërkurën në Re nga ora 21:00.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).