Art & Kulturë

Kangoo në Park!

Në prag të festës së gruas, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit-Bashkia Tiranë sjell orë sportive në disiplinën Kangoo pranë Fushave Multisportive në Park. Me grupe të ndërthurura, mosha e profesione të ndryshme nën drejtimin e instruktores Genta Goxhaj, ju mirëpresim ditën e premte, ora 11:00!
Merr miqtë dhe eja të hidhemi e kërcejmë sëbashku!

*Aktiviteti mund të spostohet për shakak të kushteve atmosferike!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).