Art & Kulturë

Kangoo në Park

Dëshironi të shndërroni rutinën tuaj të stërvitjes në diçka argëtuese dhe emocionuese? Nëse përgjigjia është po, eja të provosh një eksperiencë ndryshe, jashtë palestrave e ambjeteve të mbyllura. Pas aerobisë e jogës te Fushat Sportive në Parkun e Madh të Liqenit vjen Kangoo power. Merr miqtë dhe eja të hidhemi e të kërcejmë së bashku nën kujdesin e indtruktorëve. Aktiviteti është i hapur për këdo që dëshiron të provojë lëvizjet e para të Kangoo.

Ju mirëpresim ditën e Enjte, ora 19:00.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).