Art & Kulturë

Kampionati i basketbollit per femije

6-8 Shtator, ora 09:30, Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço” – Basket Tournament

Rikthehen aktivitetet sportive te Sheshi Rekreativ te “Sitki Çiço”. Merr shokët, krijoni skuadrën tuaj dhe merrni pjesë në mini-kampionatin e basketbollit. Luajmë, argëtohemi e socializohemi me njëri-tjetrin.

Kalendari i aktiviteteve: http://aprtirana.al/event/luj-sitki-cico/?instance_id=1244

Organizon Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).