Art & Kulturë

The Kabatronics at Art Turbina Fustanella Festival

Projekti midis Fanfara Tirana dhe Transglobal Underground me se fundi LIVE te Art Turbina ne Tirane.

SHTYPI NDERKOMBETAR:
★★★★★ STUTTGARTER ZEITUNG (DE) – “Nje koncert fenomenal me nje sound infernal te thurur hijshem dhe imet.”
★★★★★ RHEIN-ZEITUNG (DE) – “Shfaqje mahnitese e Fanfara Tirana dhe Transglobal Underground Një koncert nga monstra transnacionale te riff-it. Përzierja perveluese e loops, samples, perkusioneve dhe tunxhit la të dëgjuesit (dhe kërcimtarët) të hipnotizuar dhe të ngazëllyer. Nje ekran fishekzjarresh pa kufij i muzikes etnike, i ndryshem ritmikisht, i luajtur me momentum dhe finese te pabesueshme”
★★★★★ fROOTS (UK) – “E dija qe do te ishte nje album i mire, por nuk e mendoja kaq te perkryer. Kabatronics eshte nje album i mirefillte, si ata qe beheshin dikur: ndryshe, konsistent, i mireprodhuar dhe nje te tere qe eshte me madheshtore se shume pjeset e tij mbreselenese”
★★★★★ ALIAS (IT) – “Unik! Nqs humbni kete album aq me keq per ju.”
★★★★★ IL MANIFESTO (IT) – “Nje album qiellor! 14 kenge qe jane oshetima! Nje yll qe ndricon e llamburit nen driten e tij. Per tu degjuar pafundesisht, sidomos kur ne cdo degjim ylli ndricon gjithmone e me shume”
★★★★ THE TIMES (UK) – “Nje simbol i kulturave qe shkrihen ne nje”
★★★★ THE GUARDIAN (UK) – “Nje perplasje mbreselenese midis tunxheve shqiptare dhe beat-it anglez”

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).