Art & Kulturë

Jeni fans i Narutos? Së shpejti një film mbi këto kukulla

Naruto është një nga filmat vizatimorë më të ndjekur dhe më të suksesshëm që është prodhuar ndonjëherë.

Kështu, duke u bazuar mbi këtë popullaritet, regjisori i filmit “The Greatest Showman”, Michael Gracey, ka vendosur që ta kthejë këtë produksion në një film live-action.

Sipas Gracey, ai është duke punuar me skenarin, në mënyrë që të prodhojë një film fantastik që do të jetë në përputhje me dëshirat e fansave të vjetër të Narutos.

Image result for naruto

Në muajt në vijim priten edhe të dhëna të reja rreth këtij projekti, i cili është ende në hapat e tij të para.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).