Art & Kulturë

Java për ditën e mjedisit , Eja edhe ti me ne

Përshëndetjet te gjitheve.Duam tju informojmë se në datën 5 Qershor 2018, me rastin e ditës Botërore të Mjedisit “Të Rinjtë e Gjelbër” do të zhvillojnë disa aktivitete mjedisore. Gjithashtu do të mblidhet edhe Asambleja e Përgjithshme per te zgjedhur Kryesinë e Forumit Rinor i ftojmë të gjithë të jenë pjesë e aktiviteteve tona mjedisore! Miqësisht “Të Rinjtë e Gjelbër”.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).