Art & Kulturë

Ja ushqimet që duhet të konsumoni nëse keni nevojë për proteina

Për të gjithë ju që keni nevojë për proteina, në vend që të vraponi menjëherë pas suplementeve, ne ju tregojmë ushqimet që janë të tejngopura me këtë nutrient:

Ushqimet që përmbajnë proteina:

 1. Bifteku
 2. Tofe
 3. Mishi i gjelit të detit
 4. Salmoni
 5. Thjerrëzat
 6. Mishi i pulës
 7. Vezët

Ushqimet që përmbajnë karbohidrate:

 1. Orizi
 2. Patatet
 3. Drithërat
 4. Kuinoa
 5. Shalqiri
 6. Makaronat
 7. Frutat
 8. Kuskus

Ushqimet që përmbajnë yndyrna:

 1. Çokollata
 2. Djathi
 3. Vaji i ulliirit
 4. Qiqrat
 5. Avokado
 6. Majoneza
 7. Gjalpi
 8. Arrat, lajthitë etj

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).