Art & Kulturë

Ja kur nis sezoni i ri teatror në Teatrin Bylis të Fierit

Më 30 prill fillon sezoni i ri teatror i Bashkisë Fier në sallën e rikonstruktuar të Teatrit “Bylis”.

Do të shfaqjen para publikut 7 premirat më të spikatura të skenës shqiptare gjatë koheve të fundit.

Shfaqjet si më poshtë:

30 prill Drama “Terror”

1-2 Maj Komedia “Darka Lamtumirës”

3-5 Maj Komedia “Kopraci”

14-15 Maj Drama “Terror”

16-18 Maj Tragjikomedia “Fqinjët”

22-24 Maj Komedia “Sundimi gruas”

2-4 Qershor As shoh, as flas, as dëgjoj

6-8 qershor Drama “Maskuar”.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).