Art & Kulturë

Historia e tij mund të ndryshojë tuajën!

A je i apasionuar pas leximit dhe jeton në Yzberisht dhe zonat përreth, TE FTOJME EDHE TY të lexosh librin “Më shumë se zdrukthëtar” . Ky libër numëron sot më shumë se 15 milionë kopje të botuara, që është përkthyer në shumë gjuhë të botës, ka ndikuar në jetën e miliona njerëzve.

Mund të lexosh dhe eksplorosh më shumë për këtë të vërtetë tek ky link:https://ijr.al/kisha/agape-yzberisht/ dhe të bëhesh pjesë e konkursit që Kisha Ungjillore “AGAPE YZBERISHT ” organizon në datë 12 JANAR, ora 18:00 me rastin e diskutimit rreth disa prej temave të këtij libri .
ÇMIMET: Çmimi i parë KINDLE FIRE, Çmimi i dytë NJE DARKE SI CIFT DHE KOHE RELAKSUESE TEK NOBIS ( Wellness & beauty Center), dhe Çmimi i tretë 5000 Lek.

Adresa: “AGAPE YZBERISHT “ Pranë Qëndrës Shëndetësore Yzberisht, Kati i dytë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).